Villa-Bali.com lanceert vennootschap met Emirates Airlines!

Mogelijk heb je in onze recente Engelse blog al gelezen dat luchtvaartmaatschappij Emirates de lancering van hun dagelijkse vluchtroute tussen Dubai en Bali aangekondingd heeft. Om de lancering van deze nieuwe reisverbinding te vieren, is Villa-Bali.com trots om ons nieuwe vennootschap en speciale, tijdelijke promotie met Emirates aan te kondigen. Startende vandaag!

Voorwaarden van het aanbod:              

  • Bij het aantonen van een geldig Emirates ticket van Amsterdam naar Bali – geboekt via emirates.com – bieden wij 100 Euro korting op elke boeking van minstens 1000 Euro geboekt via www.villa-bali.com/nl. Om de korting te krijgen kun je, op elk moment na aankoop van je ticket, je ticket boekingbevestiging naar de contactinbox van Villa-Bali.com sturen >> contact@villa-finder.com.
  • Dit speciale aanbod is geldig voor alle Emirates vluchten die geboekt zijn van 17 mei 2015 tot 15 juli 2015. Dit is een eenmalig aanbod, geldig voor elke villaboeking vóór 31 december 2015. Het aanbod kan niet gecombineerd worden met andere promoties. Het kan ook niet worden terugbetaald, niet worden overgedragen en niet worden uitgewisseld.

Waarom via Villa-Bali.com boeken?

  • Uitgebreid villaportfolio: Ons groeiende portfolio bevat meer dan 500, door onszelf geïnspecteerde en geselecteerde, villa’s verspreidt over het gehele prachtige Eiland van de Goden.
  • Beste prijs garantie: Omdat onze contracten direct via de eigenaren lopen, bieden we de beste prijs garantie voor elke mooie villa die we hebben.
  • Persoonlijke assistentie: Om er zeker van te zijn dat elke klant die we hebben een ongeëvenaard verblijf ervaart, bieden wij een toegewijde klantenservice die onze klanten begeleidt van het begin tot het einde van hun reis.

Een Emirates ervaring:

Emirates vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol met de A380 met dagelijkse vluchten naar Dubai. Via de Emiratesbasis in Dubai kunnen klanten profiteren van snelle en gemakkelijke verbindingen naar meer dan 140 bestemmingen in 84 verschillende landen op alle continenten.

Emirates

Vanaf 3 juni 2015 introduceert Emirates een nieuwe dagelijkse service tussen Dubai en Denpasar (Bali), naast Jakarta hun tweede bestemming in Indonesië. De vlucht van Dubai naar Denpasar wordt uitgevoerd door Boeing 777-300ER. Vertrekken van Dubai zijn gepland om 8:20 met een aankomst op Bali om 21:40. Terugvluchten vanaf Bali gaan om 23:40 en landen de volgende dag om 5:00 in Dubai. Je kunt Bali nu bereiken via een stop in Dubai, met goede connecties.

Aan boord is alles ontworpen voor jouw tevredenheid; met dank aan ICE, een award-winnend in-flight entertainment systeem, zijn er meer dan 200 zenders beschikbaar op aanvraag, kun je communiceren met je familie thuis en kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Emirates heeft een van ’s werelds royaalste bagagebeleid. Passagiers in de Economy Class mogen 30 kg bagage meenemen en in Business en First Class mag je respectievelijk 40 kg en 50 kg meenemen. Online inchecken is mogelijk, waarmee je je stoel vanaf 24 uur tot 90 minuten voor je vlucht kunt uitkiezen.

First Class passagiers zullen de luxe Privé Suites ontdekken. Elke Suite is uitgerust met een persoonlijke minibar, instelbare sfeerverlichting, een eigen toilettafel en spiegel en een schuifdeur om elke klant van complete privacy te verzekeren. Wek je zintuigen in de Shower Spa aan boord van de A380 en arriveer op je bestemming in perfecte vorm.

Business Class passagiers kunnen ontspannen in comfortabele stoelen die in ligstand kunnen worden gebracht tot een twee meter lang bed, om ervoor te zorgen dat klanten volledig uitgerust aankomen op hun bestemming. Ze zullen ook genieten van een award-winnende gourmet dinerervaring en uitmuntende service. Een moment van gezelligheid en ontspannenheid wacht op ze in de Onboard Lounge in the A830, waar ze kunnen spreken met andere passagiers en genieten van hun favoriete cocktail.

Economy Class passagiers kunnen ontspannen in comfortabele stoelen en genieten van de aandacht voor detail dat de Emirates vluchten uniek maakt. Met dank aan heerlijke gerechten geïnspireerd door de regionale keuken, kunnen passagiers beginnen aan het ontdekken van hun bestemming voordat ze arriveren. En met speciale maaltijden, speelgoed en amusement ontworpen voor kinderen, zullen jonge reizigers altijd speciale aandacht krijgen tijdens de vluchten.

Voor First Class of Business Class passagiers biedt Emirates een gratis Chauffeursdienst aan naar het vliegveld en Emirates lounges, zodat je reis de juiste start krijgt. Deze service wordt aangeboden naar en van Amsterdam Schiphol voor klanten die binnen een straal van 65 kilometer wonen.

Twijfel niet en boek je vlucht naar Bali met Emirates!

About 

Dutchie, in love with Bali, Indonesian stomach, traveler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *